Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3244
За сьогодні: 0
Вже продано: 519
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

У Франкфурті презентували новий Audi RS6 Avant

Нове покоління Audi RS6 Avant вийшло на ринок для підсилення конкуренції з такими «монстрами» сегменту як BMW M5 та Mercedes-AMG E63 S. В Audi таким чином вирішили відзначити 25-річчя появи оригінального універсалу RS2 1994 року випуску. Рецепт успіху новачка як і попередника складається з двох чеснот – повного приводу Quattro та потужного двигуна з турбонагнітачем, доречи у випадку RS6 мова йде про дві турбіни з електроприводом.

На вершині модельного ряда Audi A6 розташовані дві топові модифікації - S6 та RS 6 Avant, але на відміну від попередників вони мають різні типи силових установок. Під капотом меньш зарядженої Audi S6 встановлено 3,0-літровий гібридний дизельний двигун потужністю 345 к.с., а RS6 Avant має в своєму розпоряджені 8-циліндровий 4-літровий бензиновий мотор на 600 к.с.

Інженери німецького бренду поєднали 600-сильний монстр з 8-ступеневою автоматичною коробкою перемикання швидкостей tiptronic та повним приводом Quattro з активним диференціалом. Завдяки крутному моменту у 800 Нм новачок здатен прискоритись з 0 до 100 км/год лише за 3,6 секунд. Максимальна швидкість Audi RS6 Avant може бути перенесена на позначку у 280 або навіть на 305 км/год. На борту RS 6 є система Drive Select, яка змінює не тільки параметри роботи дросельної заслонки і реакцію двигуна, але і два нових режими. Мова йде про RS1 - налаштовує рульове управління, двигун, підвіску та диференціал для більш яскравого водіння. Крім цього може змінюватись графіка для Virtual Cockpit та додаткового дисплея head-up. На швидкості понад 75 км/год підвіска RS6 Avant в автоматичному режимі знижується на 10 мм. Зовні топовий універсал вирізняється завдяки розширеним бамперам, шильдикам RS, лазерним фарам Matrix LED, 21-дюймовим колісним дискам та елементам декору з карбону.

Інтер҆ єр Audi RS6 Avant зустрічає власника шкіряними спортивними сидіннями та алькантарою. Якість матеріалів оздоблення салону нового універсала заслуговує найвищої оцінки. Декоративні елементи на торпедо та підсвітка по периметру кабіни виглядають дуже стильно та розкішно. Широкий перелік обладнання та персоналізації піднімають рівень топового RS6 до кращих зразків на ринку суперкарів.

На європейському ринку модель Audi RS6 Avant з҆ явиться на прикінці цього року, саме тоді ми зможемо провести тест-драйв та порівняти новачка з BMW M5 та Mercedes-AMG E63 S. Вартість базової RS6 Avant скоріш за все подалає відмітку у 100 тисяч євро…

 

24.09.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

У Франкфурті презентували новий Audi RS6 Avant

Політика конфіденційності